Nyheder

Banebooking og betaling

Vi anvender online booking med indbygget betalingssystem. Det betyder at du som medlem eller gæst skal tegne baner og betale fra din PC, MAC, eller smart-phone.

Hvordan:

For at bruge reservations systemet er det nødvendigt, at medlemmer og gæstespillere (baneleje på timebasis) har oprettet en profil og betalt kontingent/timeleje. Se mere under menupunktet ’Medlemskab’.
Der kommer en brugsanvisning længere ned på siden.
Umiddelbart efter reservationens er lavet, vil du og den makker, du skal spille med få tilsendt en bekræftelse via mail med banenummer og spilletid.
NB! Koden til åbning af anlæggets dørlås står ligeledes på mailen, når du har valgt bane.
Du kan bruge din smart-phone via dens browser til alle funktionerne i vort klubsystem eller via en app.
  

Hent Klubmodul app'en her

 

På denne side kan du se reglerne for booking af en tennisbane.

Du kan reservere en tennisbane her  på hjemmmesiden.

Afhængig af dit medlemskab kan der være begrænsninger på, hvornår på dagen, du har mulighed for at reservere en bane. Du kan se detaljerne om dette under de forskellige kontingent typer.

Grundlæggende regler

Dit medlemskab giver dig adgang til at have to samtidige bookinger . Det vil sige, at du kan booke en time på en bane en dag, og samtidig også reservere en time på en bane en anden dag eller 2 timer i sammenhæng samme dag! Lige så snart timen er gået, kan du lave en ny booking.

Du skal logge ind for at kunne booke en bane. Hvis du glemmer dit password – kan du få det oplyst ved at trykke på tasten Glemt password. Du vil få tilsendt en e-mail på den e-mailadresse du opgav, da du oprettede din profil i vores system. E-mailen indeholder dit password.

Reserver en tennisbane

Der skal to medlemmer til at booke en tennisbane en time. Du vælger blot en ledig bane (indendørs er der kun en bane) og et tidspunkt, som du kunne tænke dig at booke, samt det medlem du skal spille med. Du vælger vedkommende ved at søge på fornavn. Bemærk at du ikke kan vælge et medlem, der allerede har brugt begge sine bookinger! Husk at man kun må have gæster med 2 gange på en sæson. Såfremt du har brug for at have gæster med mere ind de 2 gange, skal du af egen drift indbetale 50 kr. pr. gang pr. time til klubbens Mobilepay 12548
Koden til dørlåsen på tennisanlægget fremgår af den kvitterings-mail, du får, når du reserverer bane. Døren til gymnasiets gymnastiksal er åben.

Det er selvfølgelig de medlemmer, der fremgår af reservationen, der spiller på banen!

Såfremt en bane ikke er taget i brug senest 15 minutter efter reservationstidens begyndelse, kan banen frit benyttes af andre medlemmer - som ikke behøver at booke banen!

Specielt for indendørs:

Da vi kun har 1 bane indendørs, og fordi den ligger i gymnasiets gymnastiksal, gælder der her særlige regler:
2. Seneste reservation til dagen efter er kl. 20 aftenen før!
3. Der må ikke være ”huller” i klubbens bookinger, da gymnasiet ikke ønsker, at salen står åben uden, at den bliver    brugt (uden opsyn)!
4. Hvis man er det sidste hold, der spiller skal nettet tages ned, og hallen skal forlades senest på slut-tidspunktet for reservationen.
5. Reservationer kan evt. blive slettet på grund af aktiviteter i salen. Du vil i så fald få besked (på mail).
6. Der er ikke åbent for reservationer i skoleferier, ved eksamen o.lign.!
7. Sæsonen indendørs er fra 1. oktober til 31. marts

Misbrug

I yderste konsekvens kan et medlem miste retten til at booke baner, såfremt vedkommende har misbrugt systemet!

Sletning og Annullering

Du kan selv slette en booket bane, såfremt du alligevel ikke kan spille. Det er meget vigtigt, at du hurtigst muligt sletter din reservation, så andre kan få den i stedet, så banen ikke står tom.
Bestyrelsen kan i enkelte tilfælde blive nød til at annullere din booking.

Vi takker vore sponsorer