Nyheder

Banebooking og betaling


Vi anvender online booking med indbygget betalingssystem. Det betyder, at du som medlem eller gæst, skal tegne baner og betale fra din PC, MAC, eller telefon.

Hvordan

For at bruge reservations systemet er det nødvendigt, at medlemmer og gæstespillere (baneleje på timebasis - det er ikke muligt at leje enkelt timer indendørs) har oprettet en profil og betalt kontingent/timeleje. Se mere under menupunktet ’Medlemskab’.
Umiddelbart efter reservationens er lavet, vil du og din makker, få tilsendt en bekræftelse via mail med banenummer og spilletid. Koden til åbning af anlæggets dørlås står ligeledes på mailen.
Du kan bruge din telefon via dens browser til alle funktionerne i vort klubsystem eller via appen.
  


Hent Klubmodul app'en her

 


Her kan du se reglerne for booking af en tennisbane.

Afhængig af dit medlemskab kan der være begrænsninger på hvornår på dagen, du har mulighed for at reservere en bane. Du kan se detaljerne om dette under de forskellige kontingent typer.

Grundlæggende regler

Dit medlemskab giver dig adgang til at have to samtidige bookinger med en makker. Det vil sige, at du kan booke en time på en bane en dag, og samtidig også reservere en time på en bane en anden dag eller 2 timer i sammenhæng! Lige så snart timen er gået, kan du lave en ny booking.

Du skal logge ind for at kunne booke en bane. Hvis du glemmer dit password – kan du få det oplyst ved at trykke på tasten Glemt password. Du vil få tilsendt en mail på den mailadresse du opgav, da du oprettede din profil i vores system. Mailen vil indeholde dit password.

Reserver en tennisbane

Der skal to medlemmer til at booke en tennisbane en time. Du vælger blot en ledig bane (indendørs er der kun en bane) og et tidspunkt, som du kunne tænke dig at booke, samt det medlem du skal spille med. Du vælger vedkommende ved at søge på fornavn. Bemærk at du ikke kan vælge et medlem, der allerede har brugt begge sine bookinger! Husk at makun må have gæster med 2 gange på en sæson. Såfremt du har brug for at have gæster med mere ind de 2 gange, skal du af egen drift indbetale 50 kr. pr. gang pr. time til klubbens Mobilepay 12548 mærket gæst. 
Koden til dørlåsen på tennisanlægget fremgår af den kvitterings-mail, du får, når du reserverer bane. Døren til gymnasiets gymnastiksal er åben.

Det er selvfølgelig de medlemmer, der fremgår af reservationen, der spiller på banen!

Såfremt en bane ikke er taget i brug senest 15 minutter efter reservationstidens begyndelse, kan banen frit benyttes af andre medlemmer - som ikke behøver at booke banen!

Specielt for indendørs

       1. Da vi kun har 1 bane indendørs, og fordi den ligger i gymnasiets gymnastiksal, gælder der her særlige regler:

 2. Seneste reservation til dagen efter er kl. 20 aftenen før!

 3. Der må ikke være ”huller” i klubbens bookinger, da gymnasiet ikke ønsker, at salen står åben uden, at den bliver    brugt (uden opsyn)!

 4. Når man er det sidste hold, der spiller, skal nettet tages ned, og hallen skal forlades senest på slut-tidspunktet for reservationen. Der må ikke nydes alkohol i hallen.

 5. Reservationer kan evt. blive slettet på grund af aktiviteter i hallen. Du vil i så fald få besked (på mail).

 6. Der er ikke åbent for reservationer i skoleferier, ved eksamen og lignende!

 7. Sæsonen indendørs går fra 1. oktober til 31. marts.

Misbrug

Såfremt et medlem har misbrugt systemet, kan vedkommende i yderste konsekvens miste retten til at tegne baner!

Sletning og Annullering

Du kan selv slette en booket bane, såfremt du alligevel ikke kan spille. Det er meget vigtigt, at du hurtigst muligt sletter din reservation, så andre kan bruge tiden i stedet. Bestyrelsen kan i enkelte tilfælde blive nødt til at annullere din booking i forbindelse med arrangementer, banepleje og lignende. Vi sender dig en besked i så fald!

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer