Nyheder

Gæster

 

Alle medlemmer af Frederiksværk Tennisklub kan spille med et ikke-medlem uden at skulle betale ekstra for dette 2 gange i løbet af sæsonen. Spiller du flere gange med gæst skal du indbetale 50 kr. for hver time du "lejer" på mobilepay 12548.

Hvordan

Fremgangsmåden er den samme som ved normal banebooking med et andet medlem. Dog trykkes på den blå knap "BOOK MED GÆST" i stedet for at vælge et af klubbens medlemmer som makker. NB! Tidspunktet for reservationen kan desværre ikke ændres senere når man spiller med en gæst.
Campingpladsen: Er du gæst på Danhostel Frederiksværk kan du altid få hjælp der til at booke en bane. Gælder kun for udendørssæsonen!

 

Gæster fra Melby og Hundested Tennisklub

Gæster fra Melby og Hundested Tennisklub.
Hvis du skal spille med en gæst, der er medlem af tennisklubberne fra Hundested eller Melby, er der mulighed for at gøre dette uden at betale ekstra herfor. Det er den gamle aftale de 3 klubber imellem (Halsnæsaftalen).
Man kan som helårsmedlem af en af klubberne spille gratis med et medlem fra en af de andre klubber 3 gange/sæson. Dog kan gæsten ikke deltage i ”åben tennis, mandag-torsdag” eller i specielle klubarrangementer.
Derfor har vi oprettet 1 ’kunstigt’ medlem: Halsnæsaftalen Melby/Hundested.
Du kan booke en bane med denne ’kunstige’ spiller og spille med gæsten fra Hundested eller Melby tennisklub.
God fornøjelse og velkommen til tennisspillere fra vores naboklubber.
Instagram
Vi takker vore sponsorer