Nyheder

Gæster

 


1) Alle medlemmer har ret til at tage gæster med på banerne gratis to gange i et klubår, som løber fra 1/5 til og med 30/4 året efter. Herefter betaler man af egen drift 50 kr. pr. gæst pr. time til Mobile Pay 12548 med angivelse af gæst i tekstfeltet. Det er altid det medlem, der inviterer, der er ansvarlig for at der betales.

2) Det medlem som inviterer, skal altid selv booke med gæst i Klubmodul. Det skal altid fremgå af bookingoversigten, at der er en gæst, som spiller på banerne. Spiller man double og har to eller tre gæster med, er det fortsat sådan, at man betaler 50 kr. pr. gæst pr. time.


Hvordan

Fremgangsmåden er den samme som ved normal banebooking med et andet medlem. Dog trykkes på den blå knap "BOOK MED GÆST" i stedet for at vælge et af klubbens medlemmer som makker. NB! Tidspunktet for reservationen kan desværre ikke ændres senere når man spiller med en gæst.

Campingpladsen: Er du gæst på Danhostel Frederiksværk kan du altid få hjælp der til at booke en bane. Gælder kun for udendørssæsonen!

 

Gæster fra Melby og Hundested Tennisklub
Gæster fra Melby og Hundested Tennisklub.
Hvis du skal spille med en gæst, der er medlem af tennisklubberne fra Hundested eller Melby, er der mulighed for at gøre dette uden at betale ekstra herfor. Det er den gamle aftale de 3 klubber imellem (Halsnæsaftalen).

Man kan som helårsmedlem af en af klubberne spille gratis med et medlem fra en af de andre klubber 3 gange/sæson. Dog kan gæsten ikke deltage i ”åben tennis, mandag-torsdag” eller i specielle klubarrangementer.

Derfor har vi oprettet 1 ’kunstigt’ medlem: Halsnæsaftalen Melby/Hundested.
Du kan booke en bane med denne ’kunstige’ spiller og spille med gæsten fra Hundested eller Melby tennisklub.

God fornøjelse og velkommen til tennisspillere fra vores naboklubber.
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer