Nyheder

For at blive medlem skal du


1. Oprette din profil

Tryk på "Opret profil" under brugermenu. Udfyld alle punkter i menuen og gem det hele ved at trykke på den grønne bjælke "Opret profil" nederst på siden.
Hvis du også ønsker at tilmelde andre familiemedlemmer (en ægtefælle og op til fem børn under 19 år med samme bopælsadresse), skal du trykke på Opret Profil & tilføj familiemedlem.
Her kan du oprette profiler for dine andre familiemedlemmer.

For at benytte dette billige familiekontingent, er det en forudsætning, at alle i familien er anført med præcis samme adresse. Adresserne skal være helt ens (samme stavemåde, små/store bogstaver og mellemrum), ellers kan disse familiemedlemmer ikke tegne baner. Gem profil-oplysningerne.
Umiddelbart efter oprettelse af din profil, får du tilsendt en bekræftelse på din mailadresse. 

2. Logge ind med profilen

Når du har oprettet din (og evt. dine familiemedlemmers profiler) skal du logge ind for at betale. Du kan bruge menu-punktet "Log Ind" i hovedmenuen - og øverst til venstre, hvis du har valgt "Banebooking" i hovedmenuen. 

3. Betale kontingent

Vælge "Banebooking" på hovedmenuen. Her finder du betalings-ikonet. Tryk på det. Vælg så den kontingenttype, du ønsker, Senior, Junior/Studerende, Familiekontingent. Ekstra træning betaler du også her online med et af de foreslåede betalingskort.
Umiddelbart efter betalingen får du en kvittering på din mail.
Du er nu medlem af klubben og kan booke baner og spille tennis i Frederiksværk Tennisklub. VELKOMMEN

Når du har booket en bane får du en kvitterings-mail, der også indeholder koden til dørlåsen. Samme kode bruges også til klubhuset.
Rettelse af profil og senere tilføjelse af andre familiemedlemmer sker ved, at du logger på og vælger "Brugermenu" i hovedmenuen. Her kan du vælge at rette din profil og tilføje andre familiemedlemmer. Husk at de nye profiler skal indeholde samme adresse som dig, for at de kan blive en del af dit familie-kontingent. Husk til sidst at gemme profil-oplysningerne.

Velkommen og rigtig god fornøjelse i Frederiksværk Tennisklub

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer