Nyheder

Senior siden 

Spil tennis med glæde

Drømmer du om at lære at spille tennis? - eller vil du gerne igang igen?

 Prøv tennis en enkelt gang, og du er ikke i tvivl: Tennis er sjovt. Tennis skaber glæde. Og så er det sundt. 

Frederiksværk Tennisklub tilbyder:

Du har mulighed for at prøvespille 1 gang. Vi har bolde og en ketsjer, som du kan låne.

Vidste du: Grus er bedre for motionister

Grusbanerne er en velsignelse for aldrende ben.
Det skyldes ikke mindst, at friktionen mellem sko og bane er mindre på grus end på hard court, og derfor begrænses underlagskræfterne, der virker op gennem de slidte knogler og led.


Tennistræning sommeren udendørs 2024

Kære medlemmer af Frederiksværk Tennisklub
 
 

Billigere træning 

Vi vil gerne give flere af vores medlemmer mulighed for at modtage træning. Derfor gør vi i år, som et forsøg, vores tennistræning billigere. For alle voksne vil træningen for hele sommeren, dvs. maj-juni og august-september, kun koste 350 kr. for træning en gang om ugen.

Vi forbedrer også vores introduktionstræning, så nu får nye medlemmer ikke bare gratis træning i maj-juni men også i august-september.

 

Seniorhold:

Hold nr. 26  Tilmelding her

For medlemmer der kan og vil spille Senior Mix-holdturneringen under Tennis Øst. Vi træner alle spillets facetter med henblik på at spille kampe og forbedre vores tennisfærdigheder. Der vil blive trænet intensivt. På dette hold vil I komme til at spille og træne sammen med dem I skal ud at spille turnering med. Derfor skal I have lyst til at spille kampe mod hinanden. Der vil både blive trænet i single og double. Taktik, fysik og teknik vil være en stor del af træningen. 

Torsdag kl. 18-20. Træner: Michael Jensen. Pris: 350 kr.

 

Hold nr. 23 Tilmelding her

For medlemmer der kan og vil spille med i Golden Age- og 50+-turneringerne. Der trænes i alle tennisspillets færdigheder, grundslag, serv, flugtninger, spilleteknik, double-taktik og kampspil, for på dette hold vil I komme til at spille og træne sammen med dem, I skal ud at spille turnering med. På dette hold skal man have lyst til at spille kampe mod hinanden.

Tirsdag kl. 18-19. Træner: Carl Toft. Pris: 350 kr.

 

Hold nr. 22 Tilmelding her

For medlemmer der ønsker at forbedre deres tennisspil, altså grundslag, serv, flugtninger, spilletaktik og teknik. Holdet er tiltænkt medlemmer, som ikke vil eller kan spille turneringstennis.

Tirsdag kl. 17-18. Træner: Carl Toft. Pris: 350 kr.

 

Hold nr. 29 Tilmelding her

Introduktionstræning for nye medlemmer. Der tages udgangspunkt i de enkelte tilmeldtes færdigheder (nybegynder eller tidligere tennisspiller) Der vil blive trænet i grundslag, serv, flugtninger, spillets regler, teknik og taktik.

Tirsdag kl. 19-20. Træner: Carl Toft. Træningen er gratis

 

 

 

 

Tilmelding

Kan ske fra den 22. april. Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside, ftennis.dk, tilmelding og booking. Vælg tilmelding til træning. Følg vejledningen og betal også her.

Al træning starter i uge 18 og slutter i uge 39. Der holdes sommerferie fra og med uge 27 til og med uge 32. Der er ingen træning Kr. Himmelfartsdag, den 9. maj, og 2. pinsedag, den 20. maj.

 

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen 


  

  Michael Jensen

       Carl Toft

     

 

Vi håber, at mange har lyst til at benytte sig af klubbens tilbud om træning.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen


 

 

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer