Nyheder

 Frederiksværk Tennisklub 

Bestyrelsen ønsker alle et godt nytår.

Vær opmærksom på corona-reglerne:

  • Alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet (dog ikke under idrætsudøvelsen).
  • Alle opfordres til at klæde om hjemmefra.
  • Alle forældre opfordres til at aflevere og hente deres børn uden for hallen, hvis det er muligt.
  • Alle bedes huske at holde afstand, hvor det er muligt.
  • (Information om regler og restriktioner findes i øvrigt på tennis.dk/corona)

På grund af det høje corona-smittetal har bestyrelsen besluttet af aflyse Racketlon den 23. januar.

Vi håber, at corona-situationen hurtigt bedres, og at 2022 må blive et godt tennisår uden yderligere aflysninger.

Om os 

Spil tennis i Frederiksværk på vores fire velholdte grusbaner, hvor solen altid skinner. Vi har masser af gode tilbud til spillere i alle aldre og i særdeleshed for familier. Frederiksværk Tennisklub er en uhøjtidelig klub for alle, med mere vægt på hyggeligt tennisspil end på elite.

Vision

Frederiksværk Tennisklub ønsker at være en stærk ambassadør for tennissporten i Halsnæs og omegn. Frederiksværk Tennisklub skal være et sted for hele familien – et sted hvor tennissporten kan dyrkes i fællesskab til glæde for den enkelte. Frederiksværk Tennisklub ønsker ligeledes, at tilflyttere og turister i Halsnæs-området tilbydes at spille tennis under ordnede forhold.

Mission

Frederiksværk Tennisklub arbejder for, at rammerne for tennissporten altid er de bedst mulige: gode faciliteter – gode trænere – socialt samvær – samarbejde med andre klubber – tennisstart på skoler.

Værdier

Frederiksværk Tennisklub er en rummelig, velfungerende klub med en sund økonomi. Her er plads til alle fra nybegyndere til rutinerede, fra børn til pensionister og veteraner, fra motionsspillere til turneringsspillere. Vi har fortræffelige baner beliggende i grønne omgivelser centralt i byen.  

I udendørs-sæsonen holder vi til på baneanlægget ved Peder Falsters Vej. Her har vi 4 grusbaner og et lille klubhus. Omklædning kan ske på vandrehjemmet lige ved siden af. Som medlem af Frederiksværk Tennisklub har du adgang til at spille lige så tit, du har lyst. Om vinteren spiller vi på gymnasiet, og vel at mærke gratis. Vi råder over 30 timer på Frederiksværk Gymnasium. Vi ligger lunt i svinget mellem Strandgade og Peder Falsters Vej i grønne omgivelser. Derfor har vi også plads til dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du eller dine børn har lyst til at prøve kræfter med tennisspillet, eller hvis du har andre spørgsmål.

Frederiksværk Tennisklub

Strandgade 32

3300 Frederiksværk            Tlf 61 78 08 48                    info@ftennis.dk

 

Instagram
Vi takker vore sponsorer