Nyheder

 Frederiksværk Tennisklub 

Sommersæsonen er slut. Men det vil stadig være muligt at benytte bane 1, indtil frosten kommer.

Klubhuset er aflåst.

Tilmelding til indendørs træning kan stadig nås. Der er ledige pladser på både seniorholdene og juniorholdene.

 

Åbent for tilmelding  til indendørstræningen tryk her 

Om os 

Spil tennis i Frederiksværk på vores fire velholdte grusbaner, hvor solen altid skinner. Vi har masser af gode tilbud til spillere i alle aldre og i særdeleshed for familier. Frederiksværk Tennisklub er en uhøjtidelig klub for alle, med mere vægt på hyggeligt tennisspil end på elite.

Vision

Frederiksværk Tennisklub ønsker at være en stærk ambassadør for tennissporten i Halsnæs og omegn. Frederiksværk Tennisklub skal være et sted for hele familien – et sted hvor tennissporten kan dyrkes i fællesskab til glæde for den enkelte. Frederiksværk Tennisklub ønsker ligeledes, at tilflyttere og turister i Halsnæs-området tilbydes at spille tennis under ordnede forhold.

Mission

Frederiksværk Tennisklub arbejder for, at rammerne for tennissporten altid er de bedst mulige: gode faciliteter – gode trænere – socialt samvær – samarbejde med andre klubber – tennisstart på skoler.

Værdier

Frederiksværk Tennisklub er en rummelig, velfungerende klub med en sund økonomi. Her er plads til alle fra nybegyndere til rutinerede, fra børn til pensionister og veteraner, fra motionsspillere til turneringsspillere. Vi har fortræffelige baner beliggende i grønne omgivelser centralt i byen.  

I udendørs-sæsonen holder vi til på baneanlægget ved Peder Falsters Vej. Her har vi 4 grusbaner og et lille klubhus. Omklædning kan ske på vandrehjemmet lige ved siden af. Som medlem af Frederiksværk Tennisklub har du adgang til at spille lige så tit, du har lyst. Om vinteren spiller vi på gymnasiet, og vel at mærke gratis. Vi råder over 30 timer på Frederiksværk Gymnasium. Vi ligger lunt i svinget mellem Strandgade og Peder Falsters Vej i grønne omgivelser. Derfor har vi også plads til dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du eller dine børn har lyst til at prøve kræfter med tennisspillet, eller hvis du har andre spørgsmål.

Frederiksværk Tennisklub

Strandgade 32

3300 Frederiksværk            Tlf 61 78 08 48                    info@ftennis.dk

 

Instagram
Vi takker vore sponsorer