Nyheder

 Frederiksværk Tennisklub 


KLUBTURNERING:

Som sædvanlig afvikler vi klubmesterskab i FTK fra og med den 1. august. Turneringsudvalget skriver følgende:

Tilmelding skal ske på de ophængte lister i klubhuset frem til

Søndag i uge 30 kl. 18

Herefter foretages lodtrækning, som offentliggøres umiddelbart efter og ophænges samme sted. De tilmeldte er forpligtede til at holde sig orienterede og skal selv aftale tider for afvikling af deres kampe og påføre resultaterne på listerne. Der spilles med egne bolde frem til finalerne. Kampe, som ikke er afviklet i den fastsatte uge, programsættes af turneringsudvalget til søndag eftermiddag med start kl. 13. Dette gælder samtlige kampe frem til finalerne, som programsættes til

Søndag i uge 35 kl. 11

 

Find flere oplysninger på opslagstavlen på klubhuset samt på opslag indenfor i klubhuset.


Om os 

Spil tennis i Frederiksværk på vores fire velholdte grusbaner, hvor solen altid skinner. Vi har masser af gode tilbud til spillere i alle aldre og i særdeleshed for familier. Frederiksværk Tennisklub er en uhøjtidelig klub for alle, med mere vægt på hyggeligt tennisspil end på elite.

Vision

Frederiksværk Tennisklub ønsker at være en stærk ambassadør for tennissporten i Halsnæs og omegn. Frederiksværk Tennisklub skal være et sted for hele familien – et sted hvor tennissporten kan dyrkes i fællesskab til glæde for den enkelte. Frederiksværk Tennisklub ønsker ligeledes, at tilflyttere og turister i Halsnæs-området tilbydes at spille tennis under ordnede forhold.

Mission

Frederiksværk Tennisklub arbejder for, at rammerne for tennissporten altid er de bedst mulige: gode faciliteter – gode trænere – socialt samvær – samarbejde med andre klubber – tennisstart på skoler.

Værdier

Frederiksværk Tennisklub er en rummelig, velfungerende klub med en sund økonomi. Her er plads til alle fra nybegyndere til rutinerede, fra børn til pensionister og veteraner, fra motionsspillere til turneringsspillere. Vi har fortræffelige baner beliggende i grønne omgivelser centralt i byen.  

I udendørs-sæsonen holder vi til på baneanlægget ved hjørnet af Strandgade og Peder Falsters Vej. Her har vi 4 grusbaner og et lille klubhus. Omklædning kan ske på vandrehjemmet lige ved siden af. Som medlem af Frederiksværk Tennisklub har du adgang til at spille lige så tit, du har lyst. Om vinteren spiller vi på gymnasiet, og vel at mærke gratis. Vi råder over 30 timer på Frederiksværk Gymnasium. Vi ligger lunt i svinget centralt i byen i grønne omgivelser. Derfor har vi også plads til dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du eller dine børn har lyst til at prøve kræfter med tennisspillet, eller hvis du har andre spørgsmål.

Frederiksværk Tennisklub
Strandgade 32
3300 Frederiksværk
Tlf.: 61 78 08 48
Mail: info@ftennis.dk

 

Instagram
Vi takker vore sponsorer