Nyheder

 Frederiksværk Tennisklub 


EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling torsdag den 6. oktober

kl. 19 i Frederiksværk Gymnasiums kantine.

  

På generalforsamlingen skal vi tage stilling til klubbens fremtidige placering:

Skal Frederiksværk Tennisklub ligge

1)    i Strandgade?

2)    på Magleblik?

 

Baggrunden for spørgsmålet er, at vi på et møde i maj 2022 med Halsnæs Kommune af direktør Sune Schou blev inviteret til at indgå i en uforpligtende dialog om tennisklubbens fremtidige placering. Kommunen har en vision om at samle flere idrætsgrene, herunder tennisklubben, i et idrætscenter. Dette samlede idrætscenter skal placeres på Magleblik.

Vi syntes ikke, vi kunne sige nej til tilbuddet om en uforpligtende dialog, og vi var også interesserede i at høre, hvad kommunen kunne tilbyde Frederiksværk Tennisklub.

 Kommunen har nu på baggrund af vores drøftelser udarbejdet 2 skitseforslag, 1 for Strandgade-projektet og 1 for Magleblik-projektet (se vedhæftede filer).

Men bestyrelsen ønsker ikke at tage beslutning om så vigtig en sag alene. Vi finder det derfor helt nødvendigt at høre medlemmernes mening om klubbens fremtidige placering.

 En repræsentant fra kommunen vil deltage og svare på evt. spørgsmål.

 

Dagsorden for den ekstraordinære generalforsamling:

1. Valg af dirigent

2. Præsentation af skitseforslag Strandgade og Magleblik.

3. Debat

4. Pause

5. Skriftlig afstemning om en endelig fuldmagt til bestyrelsen til at færdigforhandle og gennemføre det projekt, der får flertal

6. Eventuelt

 

 Det er bestyrelsens håb, at mange medlemmer studerer de fremsendte skitseforslag og deltager i den ekstraordinære generalforsamling. I henhold til vedtægterne kan der kun stemmes ved personligt fremmøde.

  

Venlig hilsen

Bestyrelsen


Skitseforslag Strandgade TRYK HER 


Skitseforslag Magleblik    TRYK HER

 


Tilmelding til træning indendørs se her


Om os 

Spil tennis i Frederiksværk på vores fire velholdte grusbaner, hvor solen altid skinner. Vi har masser af gode tilbud til spillere i alle aldre og i særdeleshed for familier. Frederiksværk Tennisklub er en uhøjtidelig klub for alle, med mere vægt på hyggeligt tennisspil end på elite.

Vision

Frederiksværk Tennisklub ønsker at være en stærk ambassadør for tennissporten i Halsnæs og omegn. Frederiksværk Tennisklub skal være et sted for hele familien – et sted hvor tennissporten kan dyrkes i fællesskab til glæde for den enkelte. Frederiksværk Tennisklub ønsker ligeledes, at tilflyttere og turister i Halsnæs-området tilbydes at spille tennis under ordnede forhold.

Mission

Frederiksværk Tennisklub arbejder for, at rammerne for tennissporten altid er de bedst mulige: gode faciliteter – gode trænere – socialt samvær – samarbejde med andre klubber – tennisstart på skoler.

Værdier

Frederiksværk Tennisklub er en rummelig, velfungerende klub med en sund økonomi. Her er plads til alle fra nybegyndere til rutinerede, fra børn til pensionister og veteraner, fra motionsspillere til turneringsspillere. Vi har fortræffelige baner beliggende i grønne omgivelser centralt i byen.  

I udendørs-sæsonen holder vi til på baneanlægget ved hjørnet af Strandgade og Peder Falsters Vej. Her har vi 4 grusbaner og et lille klubhus. Omklædning kan ske på vandrehjemmet lige ved siden af. Som medlem af Frederiksværk Tennisklub har du adgang til at spille lige så tit, du har lyst. Om vinteren spiller vi på gymnasiet, og vel at mærke gratis. Vi råder over 30 timer på Frederiksværk Gymnasium. Vi ligger lunt i svinget centralt i byen i grønne omgivelser. Derfor har vi også plads til dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du eller dine børn har lyst til at prøve kræfter med tennisspillet, eller hvis du har andre spørgsmål.

Frederiksværk Tennisklub
Strandgade 32
3300 Frederiksværk
Tlf.: 61 78 08 48
Mail: info@ftennis.dk
Mobilepay: 12548

 

Instagram
Vi takker vore sponsorer