Nyheder

Tennistræning sommeren udendørs 2024

Kære medlemmer af Frederiksværk Tennisklub
 
 

Billigere træning 

Vi vil gerne give flere af vores medlemmer mulighed for at modtage træning. Derfor gør vi i år, som et forsøg, vores tennistræning billigere. For alle voksne vil træningen for hele sommeren, dvs. maj-juni og august-september, kun koste 350 kr. for træning en gang om ugen.

Vi forbedrer også vores introduktionstræning, så nu får nye medlemmer ikke bare gratis træning i maj-juni men også i august-september.

 

Seniorhold:

Hold nr. 26  Tilmelding her

For medlemmer der kan og vil spille Senior Mix-holdturneringen under Tennis Øst. Vi træner alle spillets facetter med henblik på at spille kampe og forbedre vores tennisfærdigheder. Der vil blive trænet intensivt. På dette hold vil I komme til at spille og træne sammen med dem I skal ud at spille turnering med. Derfor skal I have lyst til at spille kampe mod hinanden. Der vil både blive trænet i single og double. Taktik, fysik og teknik vil være en stor del af træningen. 

Torsdag kl. 18-20. Træner: Michael Jensen. Pris: 350 kr.

 

Hold nr. 23 Tilmelding her

For medlemmer der kan og vil spille med i Golden Age- og 50+-turneringerne. Der trænes i alle tennisspillets færdigheder, grundslag, serv, flugtninger, spilleteknik, double-taktik og kampspil, for på dette hold vil I komme til at spille og træne sammen med dem, I skal ud at spille turnering med. På dette hold skal man have lyst til at spille kampe mod hinanden.

Tirsdag kl. 18-19. Træner: Carl Toft. Pris: 350 kr.

 

Hold nr. 22 Tilmelding her

For medlemmer der ønsker at forbedre deres tennisspil, altså grundslag, serv, flugtninger, spilletaktik og teknik. Holdet er tiltænkt medlemmer, som ikke vil eller kan spille turneringstennis.

Tirsdag kl. 17-18. Træner: Carl Toft. Pris: 350 kr.

 

Hold nr. 29 Tilmelding her

Introduktionstræning for nye medlemmer. Der tages udgangspunkt i de enkelte tilmeldtes færdigheder (nybegynder eller tidligere tennisspiller) Der vil blive trænet i grundslag, serv, flugtninger, spillets regler, teknik og taktik.

Tirsdag kl. 19-20. Træner: Carl Toft. Træningen er gratis

 

 

Juniorhold:

Hold nr. 20 Tilmelding her

For nybegyndere og let øvede på 12 år og ældre. I vil lære spillets grundslag - forhånd, baghånd og serv. Vi gennemgår regler og teknik. Doublespil vil også blive introduceret, så vi til slut vil kunne spille små kampe og spille om points. Læring vil ske gennem slagøvelser, bevægelse på banen og øvelser, hvor motorikken er i fokus.

Mandag kl. 16-17. Træner: Michael Jensen. Hjælpetræner: Tina Købner. Træningen er gratis

 

Hold nr. 21 Tilmelding her

For nybegyndere og let øvede fra 7-11 år. I vil lære spillets grundslag – forhånd, baghånd og serv. Læringen vil ske gennem slagøvelser, tennislege og bevægelser på banen, hvor motorikken vil være i fokus. Vi gennemgår regler og teknik. Doublespil vil også blive introduceret, så vi til slut vil kunne spille små kampe og spille om points.

Mandag kl. 17-18. Træner: Michael Jensen. Hjælpetræner: Tina Købner. Træningen er gratis. 

 

Hold nr. 25 Tilmelding her

For øvede juniorer. Der trænes i grundslag, serv, flugtninger, kampteknik og taktik. For spillere mellem 12 og 14 år vil der være mulighed for at spille holdkamp under Tennis Øst. Læringen vil ske med en mere intensiv træning. På dette hold vil I komme til at spille og træne sammen med dem, der skal ud at spille turnering. Derfor skal I have lyst til at spille kampe mod hinanden. Der vil både blive trænet i single og double.

Mandag kl. 18-19. Træner: Michael Jensen. Træningen er gratis.

 

 

 

Tilmelding

Kan ske fra den 22. april. Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside, ftennis.dk, tilmelding og booking. Vælg tilmelding til træning. Følg vejledningen og betal også her.

Al træning starter i uge 18 og slutter i uge 39. Der holdes sommerferie fra og med uge 27 til og med uge 32. Der er ingen træning Kr. Himmelfartsdag, den 9. maj, og 2. pinsedag, den 20. maj.

 

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

  Michael Jensen

       Carl Toft

       Ingolf Skov

 

Vi håber, at mange har lyst til at benytte sig af klubbens tilbud om træning.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen


Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer