Nyheder

Juniorsiden

Tennistræning sommeren udendørs 2024Kære medlemmer af Frederiksværk Tennisklub
 
 

Billigere træning 

Vi vil gerne give flere af vores medlemmer mulighed for at modtage træning. Derfor gør vi i år, som et forsøg, vores tennistræning billigere. For alle voksne vil træningen for hele sommeren, dvs. maj-juni og august-september, kun koste 350 kr. for træning en gang om ugen.

Vi forbedrer også vores introduktionstræning, så nu får nye medlemmer ikke bare gratis træning i maj-juni men også i august-september.

 

 

Juniorhold:

Hold nr. 20 Tilmelding her

For nybegyndere og let øvede på 12 år og ældre. I vil lære spillets grundslag - forhånd, baghånd og serv. Vi gennemgår regler og teknik. Doublespil vil også blive introduceret, så vi til slut vil kunne spille små kampe og spille om points. Læring vil ske gennem slagøvelser, bevægelse på banen og øvelser, hvor motorikken er i fokus.

Mandag kl. 16-17. Træner: Michael Jensen. Hjælpetræner: Tina Købner. Træningen er gratis

 

Hold nr. 21 Tilmelding her

For nybegyndere og let øvede fra 7-11 år. I vil lære spillets grundslag – forhånd, baghånd og serv. Læringen vil ske gennem slagøvelser, tennislege og bevægelser på banen, hvor motorikken vil være i fokus. Vi gennemgår regler og teknik. Doublespil vil også blive introduceret, så vi til slut vil kunne spille små kampe og spille om points.

Mandag kl. 17-18. Træner: Michael Jensen. Hjælpetræner: Tina Købner. Træningen er gratis. 

 

Hold nr. 25 Tilmelding her

For øvede juniorer. Der trænes i grundslag, serv, flugtninger, kampteknik og taktik. For spillere mellem 12 og 14 år vil der være mulighed for at spille holdkamp under Tennis Øst. Læringen vil ske med en mere intensiv træning. På dette hold vil I komme til at spille og træne sammen med dem, der skal ud at spille turnering. Derfor skal I have lyst til at spille kampe mod hinanden. Der vil både blive trænet i single og double.

Mandag kl. 18-19. Træner: Michael Jensen. Træningen er gratis.

 

 

 

Tilmelding

Kan ske fra den 22. april. Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside, ftennis.dk, tilmelding og booking. Vælg tilmelding til træning. Følg vejledningen og betal også her.

Al træning starter i uge 18 og slutter i uge 39. Der holdes sommerferie fra og med uge 27 til og med uge 32. Der er ingen træning Kr. Himmelfartsdag, den 9. maj, og 2. pinsedag, den 20. maj.

 

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen
  Michael Jensen

      Ingolf Skov

      

 

Hvor gammel skal man være for at starte med at spille tennis?
Der er mange børn der starter som 6-8 årige, men man kan ikke sætte en bestemt alder på. Hvis man kan gribe en bold, løfte en børneketsjer, og i øvrigt synes at det er sjovt, så er man gammel nok. Og man bliver aldrig for gammel til at spille tennis! Det er et spil for alle aldersgrupper.

Prøvetime
Nye juniorer (6-18 år) kan igennem hele sæsonen henvende sig hos træneren. Her kan du aftale gratis prøvetimer, ketsjer kan lånes, og få udleveret en informationsfolder. 

Træning for børn og unge
Alle klubbens børn og unge kan gå til træning en eller flere gange om ugen. Træningen foregår hver mandag og tirsdag fra 16 til 18 udendørs.
Træningen varetages af både professionelle trænere og klubbens egne trænere.
Der er ingen ekstra regninger for træning. Træningen er gratis for alle juniorer, der har betalt sit kontingent.

Spil tennis hver dag
Alle klubbens medlemmer kan spille på banerne, lige så meget man vil. Inden man spiller på tennisbanerne, skal man reservere banen i banebooking-systemet. Det foregår på vores hjemmeside på Internettet.

Turneringer for børn
Når du har lært det grundlæggende i tennisspillet, har du mulighed for at spille turneringer. Der er mulighed for at spille både holdturneringer og individuelle turneringer.
Det er gratis at deltage i holdturneringen, mens der kan være deltagergebyrer i individuelle turneringer.
Turneringerne er inddelt efter alder og styrke. Spørg træneren inden du tilmelder dig en turnering.

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer