Nyheder

Juniorsiden


Nu er det tid til at melde sig til træning udendørs.

Vi vil i år gerne give juniorerne ekstra gode træningsmuligheder, da coronaen i de seneste to år har gjort det svært for de unge mennesker at møde op og fastholde deres tennistræning. Som sædvanlig tilbydes juniorerne gratis træning. Begynderjuniorerne tilbydes 1 times gratis træning i ugen. De let øvede og øvede juniorer tilbydes 1,5 times gratis træning. Desuden tilbydes de letøvede og øvede juniorer en ekstra ugentlig træningsdag, som de selv skal betale for.  

Nybegynder 12 år+ Hold nr 20
Mandage 16-17 fra 2. maj til 19. sept.
Træner: Johannes og Denisa
Pris: Gratis TILMELDING HER

Nybegynder 6-11 år Hold nr 21
Mandag 17-18 fra 2. maj til 19. sept.
Træner: Denisa Merei
Pris: Gratis TILMELDING HER

Junior let øvede Hold nr 25
Tirsdage 16-17 fra 3. maj til 19. sept.
Træner: Johannes Hessner
Pris: Gratis TILMELDING HER

Junior øvede Hold nr 26
Tirsdage 17-19 fra 3. maj til 19. sept.
Træner: Michael Jensen
Pris: gratis TILMELDING HER

Store juniorer øvede ekstra Hold nr 22
Torsdage 18-20 fra 6. maj til 19. sept.
Træner: Michael Jensen
Pris: 300 kr. TILMELDING HER

 

Hvornår kan man begynde at spille tennis?

Der er mange børn, der starter som 6-8 årige, men man kan ikke sætte en bestemt alder på. Hvis man kan gribe en bold, løfte en børne-ketcher og i øvrigt synes, at det er sjovt, så er man gammel nok. Man bliver aldrig for gammel til at spille tennis! Vi bruger særlige alderstilpassede bolde og små ketsjere til de mindste børn.

Minitennis

Minitennis er tennisspil med særligt lette ketsjere på en mindre bane end den sædvanlige og med brug af bløde, lette og langsomme bolde, mens slagene er de samme som i almindelig tennis. Minitennis er bare en herlig fritidsfornøjelse for hele familien. Det er den hurtigste måde at lære tennisspillet på, og det gør tennis til en leg for de yngste spillere på 5 – 10 år. Til spillet hører utallige, sjove lege- og øvelsesmuligheder, skumboldene indbyder simpelthen til såvel kaste-, gribe- og stikboldøvelser som koordinations- og motoriktræning. Skumboldenes langsomme bevægelser på banen gør det nemmere for træneren at arbejde med tennislignende øvelser, ligesom boldtypen gør børnene i stand til at spille et færdigt spil med de glæder og udfordringer, som tennissporten indeholder fra første time.

Instagram
Vi takker vore sponsorer