Nyheder

Tennistræner søges til Frederiksværk Tennisklub.

 

Frederiksværk Tennisklub er en mellemstor tennisklub med baner beliggende i Frederiksværk by.

Vi har tradition for at give vores juniormedlemmer, begyndere som øvede, tennistræning en gang om ugen i sommerhalvåret, altså maj, juni, august og september måned. 

Om vinteren er der også indendørs træning en gang ugentligt. 

Den nye sæson starter med 2 arrangementer Go Tennis (Klar Parat Tennis Start), arrangeret af DGI. Vi inviterer også to andre skoler til at besøge os i maj. Hvis det er muligt, vil vi gerne have, at du er med til alle disse arrangementer. 

Vi søger i år en ny træner, som vil undervise vores juniorer en hverdag fra kl. 16. Vi ønsker os en træner, som har eller er i gang med at uddanne sig til tennistræner via DTF, er udadvendt og har interesse og kendskab til at omgås unge mennesker i alderen 7 til 16 år.

Har du lyst til at være vores ny træner med masser af energi og nye ideer, der vil forme vores undervisning, udvikle vores spillere og gerne få dem ud at spille med andre lokale klubber, så er du velkommen til at kontakte os:  Sussi Witthøfft, kasserer 28909397, Mail: sussi@ftennis.dk eller Inge Beierholm, formand 61 78 08 48, mail: Inge@ftennis.dk

Løn efter aftale.  Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Frederiksværk Tennisklub, Strandgade 32, 3300 Frederiksværk: www.ftennis.dk , Facebook.com/ftennis3300

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer